Jubileumprogramma

De Jubilee 2014, het was een mooi feestjaar!

 

Hieronder een overzicht wat 2014 allemaal te bieden had voor de school. Het jubileeprogramma werd gespreid over 5 activiteiten, voor elk wat wils. 

 

Jubileeschoolfeest 24 mei 2014

Het feestjaar werd door de school samen met het oudercomité op gang getrokken met een jubileeschoolfeest  

Foto's en een compilatiefilm vind je hier.


Zomerwandelzoektocht

Van juli tot september 2014 kon je vrij deelnemen aan een Jubileewandelzoektocht in Battel. 

 

Viering

Op zondag 21 september 2014 vond er in de kerk een plechtige eucharistieviering plaatsvinden, gevolgd door een receptie voor genodigden.

 

Jubilee kaas-en wijnavond 27 september 2014

Op zaterdag 27 september zette de school haar poorten nog eens open voor oud-leerlingen en (oud)leerkrachten. Je kon er je oude (zeg maar vernieuwde) klas bezoeken, herinneringen ophalen, bijkletsen en een hapje eten (kaas en wijn) in de nieuwe turnzaal en een verwarmde tent op de speelplaats. Het geheel werd opgeluisterd met optredens van oud-leerlingen zoals Leo Teughels en Bruno en Guido Vaganée Er was een uitgebreide foto- en een filmpresentatie en een tentoonstelling.  

Foto's vind je hier. 

 

Jubileekwis 28 november 2014

Op vrijdag 28 november 2014 was er een Jubileekwis in een overvolle parochiezaal. Het werd een algemene kwis, maar mensen die meer wisten over de school, haar geschiedenis en haar omgeving (Battel dus) hadden een streepje voor. 

 

Jubileebal met bodega 29 november 2014

Op zaterdag 29 november 2014 werd het jubileumjaar afgesloten met een gezellig schoolbal  en uitgebreide bodega in de parochiezaal en parochielokaal. De dresscode was 'retro'.

Foto's vind je hier.